måndag 28 januari 2008

Jihaaaaa cowboy!!

Har haft ett städrace här hemma. Blir invaderad ikväll. Gubbens bror och flickvän ska sova över en natt och i morgon kommer svärfar och äldste sonen.

Jag och svartrockaren har kollat tv4+, mannen som talar med hundar. Råkade swoppa förbi kanal 5 under en reklam paus och där var det:

Outsiders - Måndag 20:00

För många är det en dröm att vara helt undergiven och andra vill inget hellre än att ha total kontroll. I Oustiders möter vi ett par som har funnit sina roller på ett lite annorlunda sätt.
De ägnar sig åt fetischen Pony Play, ett slags erotiskt rollspel där den ena personen går in för rollen som ponny och partnern blir hästskötare.
Anna-Lisa, 20, och hennes pojkvän Marcel,42, har funnit ett givande och tagande i sitt förhålland genom sitt rollspel. Vi följer med till Texas på Pony Play kurs. Här träffar de Paul som är en av världens mest erfarna Pony Play-instruktörer. Han har tränat hundratals mänskliga Ponnys sedan hans intresse väcktes för 23 år sedan, och tack vare sin ovanliga fetish mötte han sin fru Emily, som tycker det är väldigt erotiskt att bära sin make Paul på ryggen.


Vi kom överens om att om hennes blivande pojkvän började svamla om att leka ponny så skulle hon göra slut at once!! Fast å andra sidan kom vi på att det kanske vore trevligt att ha en ponny betandes här ute på baksidan. Så om HAN ENSAM ville leka häst så skulle hon fundera på saken.

Inga kommentarer: